OakFloors heeft een volledig servicepakket waar u desgewenst gebruik van kunt maken.

Juist omdat een houten vloer zo bepalend is voor de sfeer in uw woning komt Oak floors, indien gewenst, met een sample bij u thuis langs, zodat u kunt zien hoe de vloer er daadwerkelijk in uw woning komt uit te zien en u kunt bepalen welke vloer het beste bij u past.

Legservice

U kunt er voor kiezen om de vloer zelf te leggen, maar u kunt ook gebruik maken van onze legservice. Wij werken met opgeleide timmermannen. Hiermee zijn wij in staat om zowel het materiaal als het leggen van de vloer onder onze eigen naam te verzorgen. Goede kwaliteit en service is gegarandeerd.

Transportservice

Oak Floors levert naar wens de bestelling bij u thuis af en waar nodig helpen onze medewerkers u bij eventuele complicaties (denk bijvoorbeeld aan het omhoog tillen van de vloer).

Onderhoudservice

Onze medewerkers kunnen u adviseren over het onderhoud van uw vloer. Ook kunnen wij desgewenst langkomen om uw vloer (van Oak Floors) te reinigen, te schuren of opnieuw in de olie te zetten.

Overige diensten

Graag voorzien wij u van advies over zowel de keuze van uw vloer als ook over aanverwante zaken omtrent uw huisinrichting. Hiervoor is Oak Floors verbonden aan Oak Bouw. Wij staan u graag te woord met een deskundig advies.